FÖRELÄSARE & MUSIK

Det kommer att vara några föreläsningar& Uppträdanden under dagen och det kommer att skrivas upp här och hålltider & vilken lokal

1. Kulturcentrum Väst från Stenungssund. Kulturcentrum Väst med ensemblen Röda Hjärtan är en teater i Stenungssund. Ensemblen består av professionella skådespelare och musiker och personer med en intellektuell funktionsvariation. Kombinationen av professionalitet, entusiasm och ensemblens sårbarhet är nog det som berör publiken på djupet.


2.  Paul & Company uppträder på stora scenen och spelar härlig bluesmusik för oss!

3.  Ingemar Thorell och Sofia Geidvik som är kända Uddevallaprofiler, underhåller bl a ofta på olika Äldreboende vilket är en samverkan mellan Uddevalla kommun och Studieförbundet Vuxenskolan. Idag kommer de att avsluta kvällen med dansbandsmusik tillsammans med bandet Blue Moon. Då flyttas stolarna undan så vi kan dansa!

4.  Pia Vevle 

Pia kommer att föreläsa om hur det är att vara delaktig i sitt egna liv. Vad betyder det? Pia har själv en dotter med Prader Willis Syndrom som idag är 18 år, och som fortfarande bor hemma men planerar att flytta till egen lägenhet. Förra året föreläste Pia om hur skönt och viktigt det är med massage. De har masserat Olivia sen hon var liten. Syftet var att lära henne var hennes kropp börjar och slutar, stimulera musklerna genom ökad blodcirkulation och en stund att koppla av efter en intensiv dag. Pia kommer också att vara med som utställare.

www.vevleconsulting.se  & pia@vevleconsulting.se tel; +46 70 911 37 18

5.  Annie Pettersson är verksamhetsutvecklare på Studieförbundet Vuxenskolan i Lysekil och även cirkelledare i bl.a. Zumba, Teater, Miljö, Roligt att läsa, Samhällskunskap. Annie abetar även aktivt med FUB Lysekil och har varit sekreterare i många år. Annie  & Goa Gänget uppträder på stora scenen och alla som vill får vara med och dansa.  I Zumban så dansar man och gympar ihop. Det är enkelt, roligt och till bra musik. Alla kan vara med, man kan även sitta i rullstol.

6.  Mannekänguppvisning av våra fyra modeller, My, Kim, Daniella & Robin som kommer att vara på stora scenen. Det kommer att visa kläder från bl.a. från modebutiken Livingroom från Uddevalla & från butiken Jack & Jones på Torp.

7. Friskis & Svettis Uddevalla, kommer att köra ett enkelgympa pass med oss på stora scenen!

8.  Jenny Wallentin

Utbildare och handledare inom socialt arbete, kommunikation och delaktighet.
Jenny driver i dag sitt egna företag som syftar till att sprida kunskap, erfarenheter, metoder och aktuell forskning av att arbeta med personer som har en funktionsnedsättning och vad som krävs för att uppnå delaktighet i samhället på lika villkor. Jenny kommer att ha en workshop om delaktighet. www.katteberg.blogspot.com  MIN LYXDAG 17/11-2018

FOLKETS HUS

Göteborgsvägen 11 B, 451 42 Uddevalla

RING OSS

+ 46 709-376 960

SKRIV TILL OSS

info@minlyxdag.se 

margareta@smartbojen.se


Öppettider

MÅNDAG - FREDAG

08:00 - 18:00

LÖRDAG

Stängt

SÖNDAG

Stängt

Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!