Blogg

Senaste blogginlägg i vår blogg

Läs nyheterna från denna vecka

ÅRETS MIN LYXDAG 2018

My Wrigman, 21 år och kommer från Uddevalla. Hon är på omslaget på informationsfoldern till årets event av Min LYXDAG. 

Bilden är tagen av fotograf Annette på ateljé Karlheden i Uddevalla. My blev stylad av frisör på 45 Kvadrat och hon blev sminkad av Clinique 91 i Uddevalla, Tusen tack för er hjälp! 

Nu ligger det första programmet ute på hemsidan ( det finns på första sidan) och programmet kommer att uppdateras allteftersom innan den 17/11-2018. Men det som stämmer är att vi börjar kl. 14.00 och slutar kl. 19.00. 

Det kommer bli mycket musik men också föreläsning & workshops i ämnet DELAKTIGHET. Och många olika utställare på plats som erbjuder dig mycket att prova och titta på men också att kunna bli stylad av styliststuderande på gymnasieskolan Drottning Blanka i Uddevalla.

Om du har blivit stylad i håret och sminkad, så finns det möjlighet att bli fotograferad på röda mattan av en fotograf om du vill, och som sen kommer att mailas hem till dig. Det är bra om du tar med dig din mailadress.

YES!! JIPPIE!

Min LYXDAG kommer att dokumeteras av fotograf Jonas Gerdle från Halmstad. Detta innebär att det kommer att bli en film som vi kan ha på hemsidan för att visa vad denna dag innebär. Filmen kan komma att användas på fler områden också. Detta tycker jag är så roligt och är glad & tacksam för att Jonas vill göra detta. 

Ni som inte vill bli filmade, kan säga till på plats, så undviker vi det såklart.

Företaget heter INGÅNG D 

gerdle.barbar@halmstad.se

eller tel: 0708-854241 

2017-08-14

Jippie! YES!!

Min LYXDAG är nu en stiftelse! Fick godkänt av Länsstyrelsen i slutet av förra veckan. Detta känns så himla bra och roligt, för det innebär att det är lättare att kunna söka pengar från olika fonder och få in pengar till stiftelsen. Och på sikt finns det pengar som man kan söka för olika aktiviteter som enskild som man inte har råd att kunna göra. Det kan vara allt från Lisebergsbesök, läger eller någon konsert man vill besöka.

Helt enkelt lite lyx i vardagen, det behövs för alla då och då.

Det kommer mer information om detta längre framför nu är fokus på vår första Min LYXDAG som äger rum i Uddevalla den 16/9-2017! 

Kram M

2017-08-14

Sitter och fixar med olika saker idag men bl.a. med programmet för Min LYXDAG och märker att det kommer att bli många bra uppträdanden! Vilket är så roligt! 

Det finns ännu platser kvar så ni som inte har hunnit att anmäla er eller har glömt bort det- tycker jag att ni ska göra det så snart ni kan. Skynda er för detta vill ni inte missa! Gå in på info@smartbojen.se 

Kram M


2017-07-01

Vi har nu fått många fler som har valt att sponsra till Min LYXDAG vilket jag är så glad för! Men det är en rejäl bit kvar till själva kostnaden som vi har för lokalen denna dag så känner du någon som skulle vilja sponsra till detta event så tipsa dem gärna! De kan höra av sig till mig på margareta@smartbojen.se eller vill man sätta in pengar direkt så är bankgirot BG 747-0685. 

NYTT!

Vi har ansökt till Länsstyrelsen om att Min LYXDAG kommer att bli en stiftelse. En stiftelse där man kan ansöka om pengar till olika aktiviteter. Det kan t.ex. vara att åka iväg på en semester eller en konsert som man vill gå på, men har inte råd. Då kan man söka till Min LYXDAG. Tanken är också att eventet Min LYXDAG ska vara återkommande varje år.

Innan sommaren är slut så kommer det att läggas upp ett program eller schema, ni som har anmält er, här på denna sida där ni kan titta på när de aktiviteterna och musikuppträdena börjar.

Det går fortfarande bra att anmäla sig. Vi är uppe i 100 stycken anmälda men det finns platser kvar! Så vill ni komma och delta på denna roliga eftermiddag & kväll så skynda er att anmäla er så ni får era platser.

Tusen tack till alla utställare och alla ni som uppträder, för att ni hjälper till så att detta event går att genomföra. Tack så jättemycket!

Margareta


När jag öppnande mailen igår så läste jag, " Vi vill gärna sponsra till Min LYXDAG. Har du något bankgiro?"Herregud så glad jag blev! Äntligen någon som vill och förstår hur viktig en sån här dag är för personer med olika funktionsvariationer.

Nu har några fler anmält sitt intresse om att vara med som utställare den 16/9-2017. Så himla roligt tycker jag, ja jag blir så verkligen glad att ni vill ställa uppoch göra detta tillsammans med mig.

MIN LYXDAG 17/11-2018

FOLKETS HUS

Göteborgsvägen 11 B, 451 42 Uddevalla

RING OSS

+ 46 709-376 960

SKRIV TILL OSS

info@minlyxdag.se 

margareta@smartbojen.se


Öppettider

MÅNDAG - FREDAG

08:00 - 18:00

LÖRDAG

Stängt

SÖNDAG

Stängt

Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!